ERZURUM / PASİNLER - İbrahim Hakkı İlkokulu

İbrahim Hakkı İlkokulu

Adres
REŞADİYE MAH. İHSAN TORAMAN CAD. IBRAHIM HAKKI ILKOKULU BLOK NO 26/2 PASİNLER / ERZURUM
Vizyon
İBRAHİM HAKKI İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimini ön planda tutarak ; Onları, Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; Milletini ve tüm insanlığı seven ; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; Ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; Ufku geniş, işbirliğine önem veren, araştıran,bilgi edinme yöntemlerini öğrenerek bunu toplumsal faydaya dönüştürebilen, etik değerlere sahip, evrensel kültürleri özümsemiş, öğrenci odaklı evrensel gelişim ve değişimleri eğitim sistemine yansıtabilen, çağdaş eğitim teknik ve yöntemlerini kullanan, problem çözmeye yönelik eğitim veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ‘BİZ’ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
İBRAHİM HAKKI İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Okulunda, istekle ve güler yüzle çalışan öğretmenlerin eşliğinde önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan ´sınıf sistemine dayanan 20 kişilik sınıflarda güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, aydın, katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip, hoşgörülü, ahlaklı gençler yetiştiren ve yapmış olduğu çalışmalarla örnek ve önder olan bir kurum olmak.
Ulaşım
İlçemizde il merkezine her yarım saatte bir özel halk otobüsleri ve büyük şehir toplu ulaşım araçları karşılıklı sefer düzenlemektedir. Ayrıca ilçemiz transit geçiş güzergahında olduğundan diğer illerden de sık sık araba geçişi olmaktadır.
İlçe Merkezi